Toiminta

Lapsi tai nuori

Lippukunta järjestää viikottaista partio-ohjelman mukaista toimintaa peruskouluikäisillä lapsille ja nuorille. Vanhemmat samoaja ja vaeltaja ikäiset nuoret toteuttavat omaa ohjelmaansa hieman epäsäännöllisemmin omien mahdollisuuksiensa mukaan esimerkiksi osallistumalla piirin järjestämiin tapahtumiin.

Aikuinen

Partioharrastuksen voi aloittaa myös vanhemmalla iällä. Lippukunnassa on jatkuvasti tarvetta inokkaille aikuisille. Ryhmän johtaminen vie aikaa vain parituntia viikossa ja mahdollistaa monien lasten hienon harrastuksen. Aloittaa voi myös vaikka vain tulemalla mukaan leirille tai retkelle.

Jokainen uusi johtaja opastetaan alkuun ja tarjolla on kursseja erilaisissa pesteissä toimivien taitojen kehittämiseksi. Partio on yhdessä tekemistä joten apua on aina saatavilla.

Liittyminen

Jotta lapsi tai nuori voi osallistua lippukunnan järjestämään viikoittaiseen toimintaan sekä erilaisille leireille ja retkille on huoltajan ilmoitettava hänet lippukunnan jäseneksi. Lippukunta ilmoittaa jäsenensä edelleen suomen partiolaisten (SP) jäseneksi.

Nuotioveljillä ei ole jäsenmaksua, mutta Suomen Partiolaisten jäsenmaksu johon sisältyy mm. partiovakuutus tapaturmien varalta maksaa noin 50 euroa vuodessa.

Himangan Nuotioveljet Ry:n ja Suomen Partiolaisten jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsentietolomakkeen ja toimittamalla sen allekirjoitettuna Lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalle.