Partiokolon julkisivuremontti

Himangan Nuotioveljien partiotoiminta on erittäin aktiivista, ja tällä toimintakaudella Raumankarin Partiokololla on kokoontunut viikoittain 7 ryhmää. Jotta voisimme jatkossakin tarjota lapsille ja nuorille mielekästä toimintaa partiossa, pitää 1920-luvulla rakennetulle ja museoviraston suojelemalle Partiokololle tehdä remonttia. Ulkovuorilaudoitus ja sadevesijärjestelmä uusitaan paikallisen rakennusliikkeen toimesta kesäkuun aikana. Ennen urakan alkua vanha ulkovuoraus puretaan ja urakan päätteeksi uusi verhous maalataan talkoilla.

Jotta suunniteltu ja välttämätön suururakka saadaan toteutumaan, tarvitsemme kaikkien partiokotien ja tukijoukkojen apua. Vetoamme himankalaiseen talkoohenkeen ja haastamme kaikki partion ystävät ”Koloremppatalkoisiin”. Toivomme, että jokainen ottaa haasteen vastaan ja toimii omien kykyjensä ja resurssiensa mukaan. Pienikin apu otetaan kiitollisena vastaan. Puhalletaan yhteen hiileen niin, että partiotoiminta voi jatkua Himangalla entistä ehompana ikiomalla Kololla.

Purkutalkoot

Partiokolon vanha vuorilaudoitus puretaan talkoissa perjantaina 26.5.  kello 17.00 alkaen, ja jatkuen lauantaina 27.5. kello 10.00. Varapäivä on sunnuntai 28.5. Ilmoittautuminen purkutalkoisiin tekstiviestillä Reeta Pahkalalle, puh. 050-525 6696. Erityisesti toivomme partiolaisten isiä talkoisiin. Ottakaa omia vasaroita, sorkkarautoja ja muita työkaluja mukaan.

Maalaustalkoot

Uusi paneeli tulee pohjamaalattuna. Tarkoitus on maalata laudat ainakin yhteen kertaan ennen paikoilleen asentamista.  Maalaustalkoita pidetään iltaisin kello 17.00 – 21.00 Reeta Pahkalalla, Lajuksentie 22. Aloitetaan viikolla 22 tai heti, kun laudat saadaan maalauspaikalle.   Ilmoittaudu maalaustalkoisiin tekstiviestillä Reeta Pahkalalle, p. 050-525 6696. Maalaustalkoot jatkuvat myöhemmin Partiokololla, kunhan paneelit on asennettu paikoilleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *