Hallinto

Himangan Nuotioveljet ry on rekisteröity yhdistys, joten lippukunnan toimintaa ohjaa yhdistyslaki sekä yhdistyksen viralliset säännöt. Ylintä päätösvaltaa lippukunnassa käyttää yhdistyksen kokoukset. Varsinaisia kokouksia pidetään vuosittain kaksi, toinen maaliskuussa ja toinen syys-lokakuussa. Lisäksi tarvittaessa voidaan pitää ylimääräisiä kokouksia. Kokouksissa ovat äänioikeutettuja kaikki A-jäsenet eli yli 15-vuotiaat.

Hallitus

Lippukunnan kokousten välissä yhdistyksen asioista huolehtii ja päätäntävaltaa käyttää lippukunnan hallitus. Hallitus kokoontuu muutaman kerran vuodessa ja käy läpi ajankohtaisia asioita sekä hoitaa lippukunnan taloutta. Lippukunnan hallitus valitaan vuosittain lippukunnan vuosikokouksessa, ja siihen kuuluu lippukunnanjohtajan lisäksi 2-8 jäsentä.

Vuoden 2019 hallitus

Minna Rahkonen
Lippukunnanjohtaja

Paula Lukkarila
Lippukunnanjohtajan apulainen

Reeta Pahkala
Sihteeri, Rahastonhoitaja

Ville Yrjänä
Viestintävastaava

Miia Kakko
Jäsen

Päivi Herrala
Jäsen

Sofia Forslund
Jäsen

Jannne Puranen
Jäsen

Johtajaneuvosto

Johtajaneuvoston muodostavat kaikki lippukunnan ryhmänjohtajat ja muissa partiopesteissä toimivat. Johtajaneuvosto kokoontuu noin kahden kuukauden välein suunnittelemaan ja valmistelemaan lippukunnan toimintaa kuten retkiä leirejä ja muita tapahtumia.